Lead it! – Aflevering 1 2023

12.50

Niet beschikbaar

Je gaat veel leren in je bestuursjaar en weten waar je kwaliteiten liggen is een belangrijk begin! Daarom is er deze Lead it! dag, waarin je meer gaat leren over jouw kwaliteiten en hoe je deze kunt gebruiken in het komende jaar.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Hoe gebruik ik mijn kwaliteiten in mijn leiderschap?

Om een goede bestuurder te zijn, is het belangrijk om te weten waar jouw kwaliteiten liggen! Want iedereen heeft mooie eigenschappen gekregen die je goed kunt gebruiken als leider. Daarom ga je, samen met andere bestuurders van IFES verenigingen achter deze eigenschappen komen. Dit doen we aan de hand van de Strength Finder, een persoonlijkheidstest die veel gebruikt wordt binnen IFES, ook voor de plaatselijke coaching. Het laat je zien welke talenten jij hebt en helpt je om je medebestuurders beter te begrijpen. Dit alles doen we in een praktische workshop die je vele leuke inzichten gaat geven voor het komende jaar.

Natuurlijk beginnen we even rustig, dat doen we met een Bijbelstudie en een stukje aanbidding, om zo elkaar beter te leren kennen, inzichten van God te krijgen en Hem te danken voor deze kans.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 9 juni 2023

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur, met een eventuele borrel na afloop.

Locatie: Plopetoregracht 1, 3512 CA Utrecht

Prijs: €12,50, inclusief lunch.

BELANGRIJK: Er wordt van je gevraagd om (als je die nog niet hebt gedaan) de Strength Finder test te doen. Dit kan je doen door het boek ‘Ontdek je sterke punten 2.0’ van Tom Rath te kopen. Daar zit een unieke code in waarmee je de test kan doen. Dit boek en deze test ga je nog vaker nodig hebben in je bestuursjaar en is een vereiste voor de Strength Finder training. Bij veel verenigingen kan je dit declareren, dus vraag je Quaestor/Fiscus/penningmeester etc. voor de mogelijkheden!

Extra informatie

Categorie

Conferenties

Filters

Recent toegevoegd

Tijdsduur

10:00 – 16:00

USP

Praktische handvatten

Doelgroep

Bestuursleden

Talen

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lead it! – Aflevering 1 2023” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant