Lead It! – Aflevering 1

12.50

Niet beschikbaar

Hoe zet ik mijn kwaliteiten in in mijn leiderschap? Met o.a. een StrengthFinder training van studentenwerkers Bas en Maaike.

Niet beschikbaar

Beschrijving

De Lead it! is er om jullie als bestuur/senaat te ondersteunen in christelijk leiderschap. Door het jaar heen hebben we drie afleveringen, tijdens deze dagen krijg je input voor je vereniging, bestuur en functie en ontmoet je andere bestuurders. Aan het eind van de dag heb je weer nieuwe inzichten en kan je toegerust verdergaan in je stad!

Zet ze alvast in je agenda, dit zijn de Lead it! data van seizoen 2022-2023:

  • zaterdag 11 juni
  • vrijdag 28 oktober
  • vrijdag 10 februari

Op 11 juni duiken we met jullie in de materie van de Strength Finder. Studentenwerkers Bas en Maaike nemen jullie mee in een training die je leert inzien in waar jij goed in bent en hoe je dat kan gebruiken in je functie, bestuur en vereniging. Daarnaast beginnen we deze dag met een blok aanbidding van de IFES-band en leren we met elkaar meer over leiderschap d.m.v. een Bijbelstudie.

Een f.t. periode kan best druk zijn, maar deze dag is er om jou toe te rusten. Schuif dus lekker aan en geniet van de interactie en het programma. Een lekkere lunch en verdere catering wordt voor je geregeld!

En trouwens, deze Lead it! kan je individueel ook volgen, je hoeft niet per se als geheel bestuur/senaat aanwezig te zijn. Maar… het is wel een aanrader met zoveel mogelijk er te zijn!

Extra informatie

Categorie

Conferenties

Filters

Bestuursleden, Recent toegevoegd

Tijdsduur

10:00 – 16:00

Doelgroep

Bestuursleden

Talen

Nederlands

USP

Praktische handvatten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lead It! – Aflevering 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant