Highlights

10:00 - 16:00
Praktische handvatten

12.50

Niet beschikbaar

24 mensen gingen je voor

Hoe zet ik mijn kwaliteiten in in mijn leiderschap? Met o.a. een StrengthFinder training van studentenwerkers Bas en Maaike.

Lead it! Aflevering 1

12.50

De Lead it! is er om jullie als bestuur/senaat te ondersteunen in christelijk leiderschap. Door het jaar heen hebben we drie afleveringen, tijdens deze dagen krijg je input voor je vereniging, bestuur en functie en ontmoet je andere bestuurders. Aan het eind van de dag heb je weer nieuwe inzichten en kan je toegerust verdergaan in je stad!

Zet ze alvast in je agenda, dit zijn de Lead it! data van seizoen 2022-2023:

  • zaterdag 11 juni
  • vrijdag 28 oktober
  • vrijdag 10 februari

Op 11 juni duiken we met jullie in de materie van de Strength Finder. Studentenwerkers Bas en Maaike nemen jullie mee in een training die je leert inzien in waar jij goed in bent en hoe je dat kan gebruiken in je functie, bestuur en vereniging. Daarnaast beginnen we deze dag met een blok aanbidding van de IFES-band en leren we met elkaar meer over leiderschap d.m.v. een Bijbelstudie.

Een f.t. periode kan best druk zijn, maar deze dag is er om jou toe te rusten. Schuif dus lekker aan en geniet van de interactie en het programma. Een lekkere lunch en verdere catering wordt voor je geregeld!

En trouwens, deze Lead it! kan je individueel ook volgen, je hoeft niet per se als geheel bestuur/senaat aanwezig te zijn. Maar… het is wel een aanrader met zoveel mogelijk er te zijn!

Bestel nu

Niet beschikbaar

Highlights

10:00 - 16:00
Praktische handvatten

24 mensen gingen je voor

12.50

Niet beschikbaar

€50,-

A W
A W
5/5

Top

2 jaren geleden

Wat is Eurekaa.nl?

Op deze website brengen we al IFES’ expertise, kennis en vaardigheden bij elkaar. We bieden voor iedereen wel iets. Dus of je nu Christen bent of niet en of je nu student bent of juist net aan het werk, er zal ook voor jou iets te vinden zijn! Misschien is dat dit product, misschien iets anders. Laat je verrassen!

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lead it! Aflevering 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant