Lead It! – Aflevering 2

12.50

Niet beschikbaar

De favoriete aflevering van vorig jaar komt weer terug! We richten ons 28 oktober op de samenwerking met je bestuur/senaat. Door middel van Bijbelstudie en een ludieke, inspirerende training worden jullie toegerust om komend jaar de vereniging te leiden.

Niet beschikbaar

Beschrijving

De startperiode komt eraan of zit er net op, jullie kennen elkaar beter en hebben intensief samengewerkt. Tijd om daar verder in te groeien en er een leuk jaar van te maken! Op 28 oktober rusten we je toe in het thema ‘samenwerken met je senaat/bestuur’.

In de ochtend duik je de Bijbel in met andere bestuurders om te ontdekken wat God tegen jou heeft te zeggen over christelijke leiderschap. Na een gezellige lunch volg je de training van Mark van den Houten. Hij kan door middel van ludieke opdrachten jullie senaat/bestuur inspireren en tools geven om samen de vereniging een stapje verder te leiden. Kortom: aan het eind van de dag hopen we dat je geïnspireerd en vol enthousiasme verder kan in je senaat/bestuur.

De Lead it!s zijn los van elkaar te volgen, dus als je de vorige keer er niet bij was, kan je je gerust aanmelden. Daarnaast is het aan te raden om met zo veel mogelijk mensen van je bestuur/senaat te komen. Tegelijkertijd kan de training voor jou individueel veel opleveren, dus laat je niet tegenhouden als je medebestuurders niet kunnen.

Aanmelden kan tot vrijdag 21 oktober.

 

Extra informatie

Categorie

Conferenties

Filters

Recent toegevoegd

Tijdsduur

10:00 – 16:00

USP

Praktische handvatten

Doelgroep

Bestuursleden

Talen

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lead It! – Aflevering 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant