Read it!

60.00

Niet beschikbaar

Samen ontmoeten, samen groeien!

Niet beschikbaar

Categorie: Tag:

Beschrijving

Inschrijvingen zijn helaas gesloten

Welkom op de inschrijfpagina voor de Read it! 2022. Deze zal plaatsvinden van 16 tot en met 18 september.

Tijdens de Read It! duiken we in de Bijbel om te groeien in geloof. Wie zijn wij als christenen, als kringleiders en als kringgenoten? Wie zijn wij voor elkaar, voor de wereld en voor God? In deze conferentie ligt de focus op bijbelstudie. Er zullen diverse workshops worden georganiseerd over kringleiderschap, gesprekstechnieken, duurzaamheid en bijbellezen. De Read it! is er daarom voor elk verenigingslid en niet alleen kringleiders. Naast de lezingen en workshops zal er ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning en gezelligheid met borrels, spelletjes en koffie.

 

Reguliere prijs 
Voor 60 euro maak je het weekend al mee. Je slaapt dan in een tent. Boek je op tijd? Dan is het maar 50 euro, want je krijgt 10 euro vroegboekkorting!
Voor de slaapkamer betaal je 15,- extra, maar dan heb je ook een echt bed en een douche en toilet op je kamer. Daarnaast vragen we van werkende deelnemers een kleine extra bijdrage, maar dat kunnen ze vast missen!

VerblijfPrijsActieprijs
Kamperen€60€50
Slaapkamer€75€65

 

De actieperiode voor de vroegboekkorting eindigt op 20 augustus (verlengd t/m 24 augustus). De inschrijvingen sluiten 8 september.

Extra informatie

Categorie

Conferenties

USP

Samen geloven

Tijdsduur

16-18 sept

Filters

Aanbevolen, Recent toegevoegd

Prijs

€60

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Read it!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant