Highlights

16-18 sept
Samen geloven

Basisprijs: €60

60.00

Niet beschikbaar

334 mensen gingen je voor

Samen ontmoeten, samen groeien!

Read it!

Basisprijs: €60

60.00

Inschrijvingen zijn helaas gesloten

Welkom op de inschrijfpagina voor de Read it! 2022. Deze zal plaatsvinden van 16 tot en met 18 september.

Tijdens de Read It! duiken we in de Bijbel om te groeien in geloof. Wie zijn wij als christenen, als kringleiders en als kringgenoten? Wie zijn wij voor elkaar, voor de wereld en voor God? In deze conferentie ligt de focus op bijbelstudie. Er zullen diverse workshops worden georganiseerd over kringleiderschap, gesprekstechnieken, duurzaamheid en bijbellezen. De Read it! is er daarom voor elk verenigingslid en niet alleen kringleiders. Naast de lezingen en workshops zal er ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning en gezelligheid met borrels, spelletjes en koffie.

Meer informatie over de Read it!, workshops of vrijwilligerstaken

 

Reguliere prijs 
Voor 60 euro maak je het weekend al mee. Je slaapt dan in een tent. Boek je op tijd? Dan is het maar 50 euro, want je krijgt 10 euro vroegboekkorting!
Voor de slaapkamer betaal je 15,- extra, maar dan heb je ook een echt bed en een douche en toilet op je kamer. Daarnaast vragen we van werkende deelnemers een kleine extra bijdrage, maar dat kunnen ze vast missen!

VerblijfPrijsActieprijs
Kamperen€60€50
Slaapkamer€75€65

 

De actieperiode voor de vroegboekkorting eindigt op 20 augustus (verlengd t/m 24 augustus). De inschrijvingen sluiten 8 september.

Bestel nu

Niet beschikbaar

Highlights

16-18 sept
Samen geloven

Basisprijs: €60

60.00

Niet beschikbaar

334 mensen gingen je voor

A W
A W
4/5

“Met deze cursus wil ik graag doorgroeien en dat ik mag gaan staan voor wie ik ben!”

1 jaar geleden

Wat is Eurekaa.nl?

Op deze website brengen we al IFES’ expertise, kennis en vaardigheden bij elkaar. We bieden voor iedereen wel iets. Dus of je nu Christen bent of niet en of je nu student bent of juist net aan het werk, er zal ook voor jou iets te vinden zijn! Misschien is dat dit product, misschien iets anders. Laat je verrassen!

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Read it!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ga naar de bovenkant