Voordelen

3 uur
Praktische handvatten

0.00

Een handreiking voor het bespreken van homoseksualiteit binnen de christelijke studentenvereniging.

Handreiking homoseksualiteit op de christelijke studentenvereniging

0.00

Wil jij het thema homoseksualiteit of seksuele oriëntatie behandelen met een groep studenten maar weet je niet precies hoe? Dan is deze handreiking voor jou! Met het lezen van deze handreiking leer je over de achtergrond van verschillen in seksuele oriëntatie op biologisch, sociologisch en geestelijk gebied. Er wordt met name gekeken naar wat verschillende kerkelijke stromingen zeggen en waar deze verschillende standpunten vandaan komen.

De informatie en verhalen in deze handreiking helpt met het begrijpen van de ander en diens standpunten. Met deze handreiking worden handvatten gegeven om gesprekken over seksuele oriëntatie en de rol van het geloof hierin in goede banen te leiden. Daarnaast worden praktische tips gegeven om ervoor te zorgen dat er een veilige sfeer is om dit te bespreken.

Voordelen

3 uur
Praktische handvatten

0.00

A W
A W
4/5

“Met deze cursus wil ik graag doorgroeien en dat ik mag gaan staan voor wie ik ben!”

1 jaar geleden

Wat is Eurekaa.nl?

Op deze website brengen we al IFES’ expertise, kennis en vaardigheden bij elkaar. We bieden voor iedereen wel iets. Dus of je nu Christen bent of niet en of je nu student bent of juist net aan het werk, er zal ook voor jou iets te vinden zijn! Misschien is dat dit product, misschien iets anders. Laat je verrassen!

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handreiking homoseksualiteit op de christelijke studentenvereniging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer aanbod van deze school

Ga naar de bovenkant