Handboek open kringen

10.00

Niet beschikbaar

Zet een open kring op en breng niet-christenen in contact met Jezus.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Open kringen zijn kringen waar christenen en niet-christenen samen de Bijbel lezen. Het biedt christenen de kans om met niet-christenen op een natuurlijke manier in gesprek te gaan over Jezus. We willen niet-christenen in contact brengen met Jezus, want om Hem draait het christelijk geloof. Een open kring is een veilige omgeving waar zoekenden in gesprek kunnen gaan over Jezus. Teksten die worden behandeld gaan dan ook voornamelijk over Jezus in ontmoeting met anderen.

Een open kring is een mooie en eenvoudige manier om niet-christenen in je netwerk, je vrienden, kennissen, sportmaatjes en studiegenoten, in aanraking te brengen met Jezus. Door samen de Bijbel te lezen voorkom je dat jij degene bent die het weet en het uitlegt aan degene die het niet weet. Jullie lezen samen de bijbel en we mogen erop vertrouwen dat God spreekt door Zijn Woord.

Handboek open kringen

Voor iedereen die zelf graag een open kring wil leiden of opzetten heeft IFES het handboek open kringen ontwikkeld. Hierin lees je van start tot evaluatie alles over het opstarten van en leidinggeven aan een open kring.

Extra informatie

Categorie

Bijbelstudie, Handboek

Tijdsduur

2 uur

USP

Praktische handvatten

Doelgroep

Kringleiders

Talen

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handboek open kringen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant