Deze website wordt op dit moment nog ontwikkeld. We vragen uw geduld!

Voordelen

2 uur
Praktische handvatten

10.00

Uitverkocht

Uitverkocht

Wees de eerste!

Zet een open kring op en breng niet-christenen in contact met Jezus.

Handboek open kringen

10.00

Uitverkocht

Open kringen zijn kringen waar christenen en niet-christenen samen de Bijbel lezen. Het biedt christenen de kans om met niet-christenen op een natuurlijke manier in gesprek te gaan over Jezus. We willen niet-christenen in contact brengen met Jezus, want om Hem draait het christelijk geloof. Een open kring is een veilige omgeving waar zoekenden in gesprek kunnen gaan over Jezus. Teksten die worden behandeld gaan dan ook voornamelijk over Jezus in ontmoeting met anderen.

Een open kring is een mooie en eenvoudige manier om niet-christenen in je netwerk, je vrienden, kennissen, sportmaatjes en studiegenoten, in aanraking te brengen met Jezus. Door samen de Bijbel te lezen voorkom je dat jij degene bent die het weet en het uitlegt aan degene die het niet weet. Jullie lezen samen de bijbel en we mogen erop vertrouwen dat God spreekt door Zijn Woord.

Handboek open kringen

Voor iedereen die zelf graag een open kring wil leiden of opzetten heeft IFES het handboek open kringen ontwikkeld. Hierin lees je van start tot evaluatie alles over het opstarten van en leidinggeven aan een open kring.

Voordelen

2 uur
Praktische handvatten

10.00

Uitverkocht

Wees de eerste!

A W
A W
4/5

“Met deze cursus wil ik graag doorgroeien en dat ik mag gaan staan voor wie ik ben!”

6 maanden geleden

Wat is Eurekaa.nl?

Op deze website brengen we al IFES’ expertise, kennis en vaardigheden bij elkaar. We bieden voor iedereen wel iets. Dus of je nu Christen bent of niet en of je nu student bent of juist net aan het werk, er zal ook voor jou iets te vinden zijn! Misschien is dat dit product, misschien iets anders. Laat je verrassen!

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handboek open kringen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant