Beschrijving

Welkom op de inschrijfpagina voor Read it! 2024 Deze zal plaatsvinden van 13 tot 15 september 2024

De Read it! komt er weer aan. Van 13 tot 15 september gaan we samen de bijbel induiken, verdiepen in wat er staat en nadenken over wat dat voor ons en onze naasten betekend. Bij Read it! gaan we niet alleen luisteren wat verschillende sprekers hierover zeggen, maar ook zelf duiken in de bijbel door bijbelstudie te doen met elkaar. We zullen samen God aanbidden door woorden en muziek.

Daarnaast zijn er workshops over kringen leiden (zowel voor beginners als ervaren kringleiders), kringleiders begeleiden en over hoe je bijbelstudie doet en hoe je die voor kan bereiden? Daarnaast zijn er ook nog andere workshops die met het thema te maken hebben. Anders dan gewend, zal je pas op de Read it! kiezen welke workshop(s) je gaat volgen. Er zijn namelijk twee rondes en bij aankomst op de conferentie kan je inschrijven voor de verschillende workshops.

Naast dit alles er ook tijd voor ontmoeting, ontspanning en aanbidding! Door borrels, sport en spel en een praise en prayer! Zien we je daar?

 

Conferentiekosten

Voor 45 euro maak je het weekend al mee. Er is namelijk een flinke korting, omdat IFES 65 jaar bestaat! Je slaapt dan in een tent. Boek je op tijd? Dan is het maar 35 euro, want je krijgt 10 euro vroegboekkorting! Voor de slaapkamer betaal je 20,- extra, maar dan heb je een echt bed. Daarnaast vragen we van werkende deelnemers (burgers) een kleine extra bijdrage, maar dat kunnen ze vast missen!

Ben je komend jaar kringleider? Dan heb je een kringleiderskorting!

Verblijf Vroegboekkorting/kringleiderskorting Prijs
Kamperen €35 €70/€45
Slaapkamer €55 €90/€65

De actieperiode voor de vroegboekkorting eindigt op 15 juni. Kringleiderskorting behoudt je tijdens de gehele aanmeldperiode. De inschrijvingen sluiten op 31 augustus. Na sluiting van de inschrijvingen is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, aanmelden niet meer mogelijk. Dus wees op tijd!