Uncover

1.50

Niet beschikbaar

Laat iemand die de Bijbel niet kent kennis maken met Jezus!

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

Veel mensen hebben een mening over Jezus, maar hoeveel mensen kennen Hem nou echt? Via Uncover willen we mensen uitdagen om zelf op onderzoek te gaan naar de vraag wie Jezus is. Uncover is een goede en simpele manier om samen met iemand die de Bijbel niet kent Jezus te leren kennen.

Wat is Uncover?

In veel gevallen geldt de regel; hoe simpeler hoe beter. Zo is dit ook voor Uncover. Uncover is een bundel van acht Bijbelstudies en het evangelie van Marcus. Uncover is verkrijgbaar in het Nederlands of Engels.

Over Uncover

Uncover is een initiatief van de UCCF; The Christian Unions om op een gemakkelijke manier het gesprek over geloof aan te gaan met niet-christelijke vrienden en kennissen. Uncover biedt een leuke en laagdrempelige manier voor studenten om het evangelie te delen en er met anderen over te praten door middel van samen de bijgevoegde en uitgewerkte Bijbelstudies te lezen en volgen. Uncover is zo geschreven dat christenen en niet-christenen samen Jezus kunnen leren kennen en de Bijbel kunnen ontdekken.

Hoe gebruik je Uncover

Uncover is gemaakt om gezamenlijk gelezen te worden. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Met de acht Bijbelstudies kun je ervoor kiezen om dit in een tweetal te lezen of gezamenlijk in een grotere groep. Natuurlijk kan Uncover ook in een Bijbelstudiekring van een kerk of vereniging gelezen worden. Dit zou een voorbereiding kunnen zijn op het gezamenlijk lezen met niet-christenen.

Uncover verspreiden

We hebben ons best gedaan om de Uncovers zo goedkoop mogelijk te maken zodat zoveel mogelijk mensen zelf op onderzoek kunnen gaan naar wie Jezus is. Het is belangrijk dat ieder die interesse heeft de kans krijgt om iets uit de Bijbel te leren. Zo is het handig om Uncover uit te delen op bijvoorbeeld een Passion Week, een jeugdgroep uit de kerk, een vereniging of Alpha cursus. Het is van belang om er meer dan genoeg te hebben zodat er geen mensen met lege handen naar huis gaan.

Uncover voorbereiden

Heb je interesse om Uncover te gebruiken voor een event in jouw stad of voor jou vereniging? Vind hier alle informatie over hoe je Uncover gebruikt en kunt bestellen.

Mocht je bij een presentatie of voorbereiding materialen en logo’s willen gebruiken dan zijn deze natuurlijk beschikbaar. Via onderstaande links kun je uitleg in het Engels en design templates downloaden. 

Using Uncover in your Student Union
Leaders notes
Design pack Uncover

Voor (groeps)leiders

Op de Uncover website staan alle Bijbelstudies (Eng.) en staan ook de filmpjes en weblinks voor gebruik in de Bijbelstudies. Uncover is bedoeld om samen te lezen, vergeet niet het gesprek op gang te brengen. Het complete Uncover boekje staat ook online, hiervan kan waar nodig ook gebruik gemaakt worden. (Eng.) Hier staan ook het Johannes en Lukas evangelie op welke mogelijk gebruikt kunnen worden voor een vervolgstudie op Marcus.

Extra informatie

Categorie

Bijbelstudie

Talen

Engels, Nederlands

Doelgroep

Kringleiders

Tijdsduur

8x 1,5 uur

USP

Samen Jezus leren kennen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uncover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant